MeyerBergman Erfgoed breidt directie uit

Met ingang van 1 januari 2019 heeft MeyerBergman Erfgoed Hans Broekman (55) aangesteld als adjunct-directeur van het ontwikkelingsbedrijf binnen de Groep. Daarnaast wordt Peter Mulder (43), momenteel directeur van het ontwikkelingsbedrijf, per diezelfde datum directeur van de MeyerBergman Erfgoed Groep.

Broekman was sinds 2017 bij de Gemeente Tilburg werkzaam als concerndirecteur en daarvoor bij NS Stations als Manager Stationsontwikkeling. Daarnaast is Briene Zijlmans (55) aangesteld als financieel directeur van de Groep en tevens als directeur van Buitenplaats Doornburgh. 

Ton Meijer, DGA MeyerBergman Erfgoed Groep: “Wij zijn zeer content met de aanstelling van Hans Broekman en Briene Zijlmans. Daarmee, en met de promotie van Peter Mulder tot directeur van onze Groep, maken wij een volgende stap in de verdere groei en professionalisering van onze organisatie. Herontwikkeling en herbestemming van erfgoed is zeer actueel; het vraagt behalve een specifieke expertise ook een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid waar bij alle heren in ruime mate sprake van is. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij met deze uitgebreide directie, onze positie als expert op het gebied van erfgoed verder kunnen uitbouwen.”

MeyerBergman Erfgoed Groep staat bekend om aansprekende projecten zoals de herontwikkeling van Paleis Soestdijk en de Westergasfabriekterrein in Amsterdam.  

 

Reacties