Alle beleggingstransacties januari nu online

De leden van VJ Profs kunnen nu de Excellijst downloaden met alle grote vastgoedbeleggingsdeals van de maand januari 2011. Het gaat om commerciële vastgoeddeals met Nederlands onroerend goed. In totaal zijn er 33 majeure transacties in januari op een rij gezet met daarbij een aantal grote opvallende deals. Onder andere de zeer grote sale-and-lease-back deal van C1000 Vastgoed waarbij grote distributiecentra aan WP Carey werden verkocht voor €155 mln. Ook noemenswaardig is de verkoop van De Monarch in Den Haag aan de Duitse belegger Union Investment. Met €70 mln voor dit 18.000 m2 grote kantoor is het de grootste single asset transactie van de afgelopen maand.

Ook is dankzij deze lijst te zien welke private, institutionele en buitenlandse partijen verantwoordelijk zijn geweest voor de aankopen van commercieel vastgoed op Nederlands grondgebied.

De beleggingslijst is te downloaden in de Research-rubriek van Vastgoedjournaal of klik HIER. Daar vindt u overigens meer andere interessante en recente onderzoeken zoals het salarisonderzoek en het overzicht van de grootste afschrijvingen door beursgenoteerde vastgoedfondsen.

Reacties