Benoemingen bij CBRE

CB Richard Ellis heeft per 1 februari 2011 ir. Frans van Baal aangetrokken als Director Building Consultancy. Van Baal heeft meer dan 15 jaar ervaring als leidinggevende in het bouw- en kostenmanagement bij vastgoedadvies- en architectenbureaus. In die rol bracht hij diverse (her)huisvestings- en bouwopdrachten tot stand. De laatste jaren heeft hij als zelfstandig bouwmanager cliënten begeleid bij hun huisvesting.

Per 14 februari 2011 start Pieter van Duin als Associate Director van het Workplace Consultancy team van CB Richard Ellis. Na zijn studie Bouwkunde aan de TU Delft is van Duin in diverse functies werkzaam geweest bij Johnsons Control, onder meer als Business Unit Manager. De laatste jaren deed hij bij IPMMC Consult ervaring op als Projectmanager & adviseur waarbij hij betrokken was bij verscheidene huisvestingsprojecten en een haalbaarheidsonderzoek deed naar de herontwikkeling van vastgoedobjecten.

Met de komst van Frans van Baal en Pieter van Duin breidt CB Richard Ellis haar expertise uit op het gebied van strategisch en technisch vastgoed- en huisvestingsadvies.

Jurgen de Vries, Ronald Cos en Bert Sandberg, voorheen Senior Consultant Building Consultancy, zijn per januari 2011 allen benoemd tot Associate Director Building Consultancy. René van Dijk is benoemd to Associate Director Workplace Consultancy.

Reacties