Uni-Invest verkoopt bedrijfs-/productieruimte in A'dam

DTZ Zadelhoff heeft namens Uni-Invest een bedrijfs-/productieruimte aan de Zekeringstraat 49 in Amsterdam verkocht aan La Volière Vastgoed bv. Het gebouw, met een oppervlakte van 2.120 m² en 41 parkeerplaatsen, is volledig verhuurd aan Business Office Supply bv. Het ligt op een zichtlocatie langs de ringweg A10.

De huurder, Business Office Supply bv (Staples Office Centre), is een landelijke groothandel in kantoorbenodigdheden voor bedrijven, instellingen, verenigingen en beoefenaars van vrije beroepen.

De koper, La Volière Vastgoed bv, heeft als kernactiviteit het beleggen in en exploiteren van onroerend goed. Dit betreft zowel directe als indirecte beleggingen.

De verkoper, Uni-Invest, is een beleggingsmaatschappij met een portefeuille van 230 objecten met een totale waarde van circa €1 miljard. Met regionale teams in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam richt Uni-Invest zich op de verhuur van betaalbare kantoren en bedrijfsruimten in heel Nederland. De verkoper werd bij deze transactie begeleid door DTZ Zadelhoff

Reacties