Beleggingskans: twee verhuurde appartementen in Amsterdam

Deze belegging betreft twee verhuurde appartementen van elk circa 49 m² gelegen in de Indische Buurt te Amsterdam-Oost. De appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van een kleinschalig appartementengebouw op eigen grond.

De verkoopprijzen van de appartementen met vergelijkbare metrages (vrij van huur en gebruik) in de omgeving liggen rond de €275.000 per stuk.

Locatie
De woningen zijn op loopstand gelegen van het Oostelijke Havengebied, dat in de hoek van het IJ en het Amsterdam-Rijnkanaal ligt. In de nabije omgeving zijn diverse eet- en winkelgelegenheden gesitueerd. De dichtstbijzijnde bushalte is recht tegenover de woning gelegen en de eerstvolgende tramhalte is op circa 150 meter loopafstand. Het treinstation Amsterdam Science Park is op circa 1,9 km afstand gelegen.

Staat
Beide objecten verkeren in eenvoudige staat (interne fotoserie op aanvraag). Naast het balkon aan de achterzijde is tevens een Frans balkon aan de voorzijde. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een goed functionerende gashaard ten behoeve van de verwarming. In 2007 heeft er dakrenovatie plaatsgevonden.

Interesse? Meer informatie vindt u via deze link.
 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022