December in het teken van Vastgoedbeleggingen

December in het teken van Vastgoedbeleggingen

De maand december is aangebroken, dus dat betekent VJ deze maand in het teken staat van Vastgoedbeleggingen. In de themacorner rechtsboven de homepage vindt u de komende weken verschillende nieuws- en achtergrondverhalen hierover. 

Zo starten we de maand met een interview met Syntrus Achmea waarin zij vertellen over beleggingskeuzes op basis van data. 

Ook kunt u een interview verwachten metServicedappartments.nl over de beleggingskansen binnen shortstay appartementen voor expats, een groeiende markt.

Maar dit zijn niet de enige artikelen, in de loop van de maand zal de corner verder worden gevuld met relevante nieuws- en achtergrondverhalen die betrekking hebben op het thema Vastgoedbeleggingen.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties voor deze themamaand? Mail dan de redactie op redactie@vastgoedjournaal.nl. Meer weten over onze themamaanden? Klik hier voor een overzicht van alle themamaanden. 

Reacties
Dossier vastgoedbeleggingen

Beleggingsvastgoed grote steden droogt op

Er wordt steeds meer belegd buiten de vier grote steden, zo blijkt uit CBRE-onderzoek. In totaal groeit het beleggingsvolume sterk. Het 1e kwartaal van 2018 laat een record zien met een beleggingsvolume van €3 miljard. 

1 mei 2018 om 13:52 | 2 min

Merin verkocht aan Canadese Dream Global + updates

Onze redactie krijgt zojuist te horen dat Merin is verkocht. Koper is Dream Global REIT, een vastgoedfonds met beursnoteringen in Toronto en Frankfurt, dat voorheen uitsluitend belegde in Oostenrijk en Duitsland. Lees hier meer informatie over de deal van €622 miljoen.

18 juli 2017 om 08:38 | 2 min