Nieuwe partner voor Almazara

Per 1 januari 2019 is Okan Yilmaz MScBA benoemd als partner van Almazara | Real Assets Advisory. Yilmaz (36) is sinds 1 mei 2013 als adviseur verbonden aan Almazara.

Hij studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een Master in Business Administration (Finance and Investments), en is tevens CAIA charterholder. Hij heeft vele jaren ervaring op het vlak van niet-genoteerde beleggingen in vastgoed en infrastructuur. Zijn verantwoordelijkheden bij Almazara omvatten onder meer klantcontacten, strategisch vastgoedadvies, investeringsselectie en portefeuillebeheer voor Nederlandse pensioenfondsen en andere institutionele beleggers.

Bas van den IJssel, oprichter en partner van Almazara: “We hebben de afgelopen jaren intensief met Okan samengewerkt en hij was nauw betrokken bij de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Zijn benoeming als partner is dan ook meer dan verdiend, en het biedt onze klanten de garantie dat ook een boutique firm als Almazara in staat is om hoogwaardige teamleden aan te trekken én te behouden. Zo zijn onze klanten verzekerd van continuïteit en kwaliteit van dienstverlening. We verheugen ons op de verdere samenwerking!”



Reacties


Laatste nieuws