'Energiescope maakt werkelijk energieverbruik inzichtelijk'

Eerder dit jaar werd Energiescope door MAIN Energie gelanceerd voor de vastgoedmarkt en grootzakelijke klanten. Deze digitale tussenbemeteringsdienst geeft inzicht in energieverbruiken van verschillende huurders en ruimtes waardoor de daadwerkelijke servicekosten per huurder kunnen worden doorberekend.

Dit helpt de vastgoedmarkt de terugkerende problematiek inzake het doorberekenen van het werkelijk energieverbruik aan huurders te verbeteren. Het inzicht in energieverbruik dankzij Energiescope kan gebruikers ook aanzienlijke besparingen opleveren en verhoogt de tevredenheid van huurders. Daarnaast kan met Energiescope invulling worden gegeven aan de toekomstige wet- en regelgeving zoals het per 2023 verplicht energielabel C voor kantoorgebouwen.

In de prijzen
Inmiddels zijn er binnen een half jaar al veel klanten die gebruik maken van Energiescope. De klanten zijn erg tevreden met de meerwaarde die Energiescope biedt in de dynamische wereld waar huurderswisselingen en mutaties aan de orde van de dag zijn. Bovendien werd er onlangs een award gewonnen dankzij de succesvolle introductie van dit product.

Benieuwd naar een voorbeeld van een klanten businesscase? Neem contact met ons op! Meer informatie over Energiescope is te vinden op de website.

Reacties