Leegstandsbeheerder Ad Hoc opent tiende kantoor

Marktleider in leegstandsbeheer breidt uit met kantoor in Utrecht

Ad Hoc kondigde vandaag aan haar tiende kantoor in Nederland te openen. Het kantoor is gevestigd in Utrecht en opent per vandaag haar deuren. Ook vanuit het nieuwe kantoor verzorgt Ad Hoc ruimte voor vastgoedeigenaren, bewoners en ondernemers.

De opening van dit kantoor markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Ad Hoc, omdat het bedrijf nu in alle grote steden van Nederland met een kantoor vertegenwoordigd is. Dit onderstreept de visie van Ad Hoc dat een goed leegstandbeheerder ‘altijd dichtbij' dient te zijn.

Met de producten Beheer en Toezicht biedt Ad Hoc al jarenlang effectieve en betrouwbare oplossingen om leegstaand vastgoed te beschermen, door heel Nederland. Sinds kort is hier ook het nieuwe product Ad Hoc Verhuur aan toegevoegd, dat ook direct in de regio Utrecht aangeboden zal worden.

Lex Visser, General Manager van Ad Hoc, zegt: "Advies geven over leegstaand vastgoed is een vak geworden. Ad Hoc is daar goed op ingericht en zal dat ook in Utrecht laten zien. In een veranderende markt met transparantie en nieuwe wetgeving zijn we innovatief en ambitieus op weg om voor vastgoedeigenaren en alle gebruikers van leegstaande panden meerwaarde te bieden. We zijn gefocust om professioneel advies te geven met een team van medewerkers dat wil excelleren."

Leegstandbeheer blijft met de huidige ontwikkelingen in de markt, zoals de toename van leegstand, een belangrijk middel voor vastgoedeigenaren om waarde te behouden en te voorzien in maatschappelijke invulling.Reacties


Laatste nieuws