Nieuwe bestuursleden voor CREME Nederland

CREME Nederland heeft twee nieuwe bestuursleden erbij gekregen. Het bestuur bestaat momenteel uit zes personen die de leiding geven aan het onafhankelijke eindgebruikersplatform voor de Corporate Real Estate Manager die zich bezighoudt met huisvesting/vastgoed op strategisch niveau.

De reden waarom er meer personen toegetreden zijn tot het bestuur is de groei van het ledenaantal. Inmiddels telt het vereniging ruim 160 leden die in Nederland ruim 40 miljoen m² vastgoed in beheer hebben. 

Agnes van Klaveren
Agnes is al geruime tijd werkzaam binnen het internationale domein van Rabobank. Sinds 2014 is zij verantwoordelijk voor de Buitenlandse Vastgoed portefeuille van de bank. Daarbij valt de gehele coördinatie van het vertalen van de internationale bedrijfsstrategie naar de vastgoed portefeuille en het beheer hiervan onder haar aandachtsgebied.

Agnes over haar bestuursfunctie bij CREME Nederland: “Ik verheug mij hier echt op. In de afgelopen periode ben ik erg enthousiast geworden over het eindgebruikersplatform en als bestuurslid wil ik graag een bijdrage leveren aan het uitwisselen van kennis, het zoeken naar samenwerking en innovatie te bevorderen onder de leden."

Marijn Dekker
Marijn heeft een achtergrond in huisvestingsadvies en projectontwikkeling. Sinds 2013 is hij werkzaam bij TBI, waar hij verantwoordelijk is voor de huisvestingsstrategie en de implementatie daarvan.

Over zijn toetreding tot CREME Nederland: “Mijns inziens is CREME Nederland de ultieme organisatie die kennis met elkaar kan delen en ook echt als onafhankelijk platform naar bijvoorbeeld overheden kan optreden namens haar leden. Ik zou graag een bijdrage leveren aan het verder ontsluiten van de kennis en kunde van onze leden en een actieve rol spelen in de maatschappelijke discussies voor zover deze ons vakgebied betreffen.”



Reacties


Laatste nieuws