Coolhouse wint beste Haagse Vastgoedproject 2018!

De afgelopen weken is Vastgoedjournaal op zoek gegaan naar het beste Vastgoedproject van Den Haag. Na een online stemming wat duizenden stemmen heeft opgeleverd, kon vandaag de top 3 bekend gemaakt worden op de Haagse Vastgoeddag 2018. Nieuwbouwproject Coolhouse is als uiteindelijke winnaar uit de bus gekomen! 

De redactie heeft dit jaar wederom een lijst gemaakt met de meest opvallende Haagse vastgoedprojecten die zijn opgeleverd of eind dit jaar zullen worden opgeleverd. Daarnaast hebben onze lezers ook projecten kunnen nomineren en hieruit is een shortlist gekomen van 11 projecten, namelijk Carnegie Villa Apartments, Coolhouse, De Groene Mient, De Sophie, Groot Hertogin, Hotel Indigo, Lange Voorhout, Maan, Park Hoog Oostduin, Staybridge Hotel The Hague – Parliament en ZuidDuin.

Top drie bekend
Na een online stemming is hier een top drie uitgekomen, in willekeurige volgorde hebben Carnegie Villa Apartments, Coolhouse en Lange Voorhout 1 de meeste stemmen behaald. Nog even in het kort waar de drie projecten om gaan:

  •  
  •  
  • Lange Voorhout is eerder dit jaar al opgeleverd en is een bijzondere transformatie en renovatie van een Rijksmonumentaal pand gelegen op de hoek van het Lange Voorhout en Kneuterdijk. Het voormalige bankgebouw van ABN AMRO Mees Pierson is omgebouwd tot een duurzaam kantoor-, horeca- en woonruimte met een inpandige, volledig geautomatiseerde parkeergarage voor 52 auto’s. Het project is ontwikkeling van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling en Car Parkers Nederland.

De winnaar is...
Op deze top 3 kon door de aanwezigen op het congres Haagse Vastgoeddag 2018 gestemd worden. Uiteindelijk is Coolhouse als winnaar uit de bus gekomen, op de voet gevolgd door Carnegie Villa Apartments en Lange Voorhout. 

Carla Heemskerk van BAM Wonen vertelt aan VJ trots te zijn op de overwinning: "We hebben een constructieve samenwerking gehad samen met Simonis Onroerend Goed en architect DAVL Studio. In een korte tijd is dit project ontwikkeld en wordt het gerealiseerd, eind dit jaar leveren we het op. We merken dat dit project leeft, want toen we de eerste artist impressions op borden rondom de bouwplaats hadden geplaatst, hadden we al meer dan 450 aanmeldingen. Dus voordat het werd ontwikkeld, was het al verkocht. Deze prijs is een kers op de taart!" Reacties


Laatste nieuws