Nu ook PE-punten bij evenementen Vastgoedjournaal

Vastgoedprofessionals hebben een extra reden om de evenementen van Vastgoedjournaal te bezoeken. Sinds kort is VJ door het Cedeo geaccrediteerd en kunnen brancheverenigingen Permanente Educatie (PE)- punten aan hun leden toekennen bij het bezoeken van de VJ-events.

Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie die aanbieders van educatieve diensten beoordeelt op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Om een Cedeo-erkenning te bemachtigen en in het Cedeo-register te worden opgenomen dient minimaal 80 procent van de klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ te zijn over de kwaliteit en de dienstverlening.

Hoge score
Vastgoedjournaal is recent uitgebreid door het Cedeo getoetst. Het uiterst positieve resultaat is dat 87,8% van de door Cedeo benaderde bezoekers van informatie- en netwerkbijeenkomsten van Vastgoedjournaal ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ is over deze bijeenkomsten. Zowel wat betreft de kwaliteit van de sprekers, accommodatie en trainingsmateriaal als de organisatie en uitvoering. De prijs/kwaliteitsverhouding wordt eveneens als positief beoordeeld.

“Dat de kwaliteit van onze congressen en business meetings hoog zijn, wisten we al. We zijn daarom verheugd dat dankzij de erkenning van Cedeo onze events nu onderdeel kunnen vormen van het permanente leertraject van bezoekende vastgoedprofessionals”, zegt John Kerkhoven, directeur Vastgoedjournaal.

Eerste PE-punten door Aedes
Vastgoedjournaal organiseert de komende maanden drie evenementen waarbij Aedes PE-punten aan bezoekende Aedes-leden verstrekt. Alle events waarvoor PE-punten zijn te verdienen, zijn direct zichtbaar in de kalender. Met andere brancheverenigingen is Vastgoedjournaal nog in gesprek.

Cedeo is onderdeel van Lloyd’s Register, een mondiale autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid.

Grote foto is van Freepik.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022