Schreurs wordt directeur Havestate Sales & Rentals

Havestate-directeur Marc Kraan en Gerbert Schreurs (v/h Blauwhoed) zijn recent een nieuwe activiteit gestart op het gebied van advies, management en flexibele verkoop- en verhuurdiensten voor nieuwbouwprojecten van woningen en commercieel vastgoed: Havestate Sales & Rentals.

Vanuit het kantoor van Havestate in Rotterdam zal Havestate Sales & Rentals met een grote poule aan flexibel inzetbare medewerkers, adviseurs en managers -zowel op interim- als op projectbasis- de beleggers, corporaties, makelaars en projectontwikkelaars van dienst zijn. De gespecialiseerde dienstverlening beslaat het gehele traject van advisering tijdens het ontwikkelproces, via marketing en communicatie tot ook het actief managen en verkopen/verhuren van de projecten. Speciale aandacht gaat hierbij uit naar moeilijk verkoopbare en verhuurbare projecten, en naar winkeldochters.

Gerbert Schreurs werkte de afgelopen 12 jaar als hoofd Verkoop en is voorzitter van de Werkgroep Communicatie van de Stichting Woonpromotie Rotterdam. Met name de afgelopen ‘crisisjaren' heeft hij zich bekwaamd in het succesvol vlottrekken, managen en doen verkopen/verhuren van diverse projecten.

Havestate blijft naast Sales & Rentals binnen de bouw- en vastgoedsector actief als headhunter met Search & Selection en Interim Management en Detachering, als organisatie-adviesbureau met Consultancy en Training & Development, en verder met Legal Services, Management Support en Research & Concepts voor concept- en marktadviezen bij projectontwikkeling. Meer informatie op www.havestate.nl.Reacties


Laatste nieuws