T2 Entertainment huurt bedrijfsruimte in Drachten

Aan de Gaffel 25 in Drachten heeft T2 Entertainment bv bedrijfsruimte gehuurd voor een periode van zes jaar. Dit object, dat circa 408 m² kantoorruimte en circa 3.953 m² bedrijfsruimte omvat, ligt op industrieterrein ‘De Haven'. De huurprijs is niet bekend gemaakt.

T2 Entertainment bv is een jonge en dynamische platenmaatschappij gevestigd in het noorden van Nederland. Een van de doelen van T2 Entertainment is het ontwikkelen van nieuwe frontline producten met (inter)nationale bekende artiesten. Het bedrijf produceert een beperkt aantal producten, zodat de aandacht volledig gericht kan worden op promotie, verkoop en distributie. De bedrijfsruimte is verhuurd aan Pink Records, een onderdeel van T2 Entertainment bv. Dit bedrijf bestaat sinds 1991.

De verhuurder, SynVest RealEstate Fund nv, is gevestigd in Veenendaal en actief in het initiëren van beleggingsfondsen, het beheer en het management ervan. SynVest RealEstate Fund nv werd bij deze transactie begeleid door DTZ Zadelhoff en Intercity Management.

Reacties