Patrick Guttenberg benoemd tot CCO Adelaer Capital Markets

Debt broker Adelaer Real Estate heeft per 10 oktober Patrick Guttenberg benoemd tot CCO van de nieuwe afdeling Adelaer Capital Markets.

De oprichting van Adelaer Capital Markets was volgens Daan Reekers, founder en COO bij Adelaer Capital Markets, een logische volgende stap tot uitbreiding van de diensten van Adelaer.

Reekers: “Met onze financiële achtergrond en ons brede, internationale netwerk van beleggers, banken en ontwikkelaars realiseren we transacties in gebieds- en vastgoedontwikkeling. We zijn de spin in het web. We hebben in korte termijn dan ook de beste vaklieden uit de branche aan ons weten te binden en we zijn dan ook trots dat Patrick Guttenberg voor ons heeft gekozen”.

Achtergrond
Patrick Guttenberg (1965) heeft na een afgeronde bankopleiding voor internationale banken in Nederland succesvolle financieringsoperaties opgezet met de focus op commercieel vastgoed. Vanaf 2011 heeft hij zijn horizon verbreed op het gebied van interim management en maatschappelijke vastgoedfinancieringen (debt en equity). Daarnaast heeft hij sinds 2013 zich meer gefocust op positionering van vastgoedobjecten.

“Patrick heeft hierdoor een groot netwerk aan de institutionele zijde opgebouwd waardoor de juiste objecten kunnen worden aangeboden aan de cliënten van Adelaer”, aldus Reekers.

Adelaer Real Estate is de snelst groeiende debt broker van Nederland en is de specialist in financieren van commercieel vastgoed (kantoren, winkels, bedrijfsruimten en residentieel). De (inter-)nationale klanten zijn geïnteresseerd in maatwerk geleverde financieringsconstructies zoals hypothecaire kredietverlening, projectfinanciering, vastgoedleasing, equity partnerships en structured finance.

Reekers: “De adviseurs en specialisten van Adelaer Capital Markets overzien de gehele vastgoedwaardeketen. Daardoor denken en kijken we vooruit en zien en creëren kansen.”

Contactgegevens
Patrick.guttenberg@adelaer.nl
T: 088 1 300 400
M: +316 53 755 605
A: Gustav Mahlerplein 109-115
26th floor
1082 MS Amsterdam

Reacties