Carlo Binken nieuwe CFO van de Beelen Groep

Met ingang van 1 januari treedt Carlo Binken (1970) toe tot de directie van de Beelen Groep. Als CFO wordt hij eindverantwoordelijk voor onder meer Financiën en ICT en mede verantwoordelijk voor de strategie van het bedrijf.

“Carlo heeft veel ervaring met financiële functies binnen verschillende complexe bedrijven” aldus Adriaan Vis, CEO van de Beelen Groep. “Daarnaast sluit zijn ervaring met het efficiënter organiseren van financiële en administratieve processen logisch aan op onze strategie om middels moderne technologie kostenbewust te werken en optimaal in te spelen op de wensen van onze klanten. Samen met zijn hands-on mentaliteit en ervaring in mergers and acquisitions past hij prima bij de servicegerichte bedrijfscultuur van onze onderneming”.

Met zijn ervaring op het gebied van Finance & Control ziet Binken veel mogelijkheden om met het optimaliseren van financiële processen het management te versterken. “Ik zie het als een uitdaging om mijn ervaring in te zetten om samen verder te bouwen aan de continuïteit en gezonde groei van dit mooie bedrijf”.

Binken (1970) heeft bedrijfseconomie gestudeerd en is registeraccountant. Hij heeft ruime ervaring in (internationaal) financieel management en strategie/M&A. Hij is onder meer werkzaam geweest bij Deloitte, Corporate Express en Engie Nederland. Binken was laatstelijk actief als CFO bij Heijmans Infra B.V.



Reacties


Laatste nieuws