Erik Gerrits en Thomas Wegbrands gestart bij D&B The Facility Group

D&B The Facility Group heeft haar Sales & Marketing team versterkt met Erik Gerrits en Thomas Wegbrands. Zowel Gerrits als Wegbrands is bekend met de markt waarin D&B The Facility Group opereert. D&B is een niche-speler en richt zich met haar dienstverlening met name op corporate klanten enerzijds en hoogwaardig, multi-tenant vastgoed anderzijds.

Erik Gerrits (rechts op foto) heeft eerder commerciële managementfuncties vervuld bij Hago, ISS en Dolmans Facility Management waar hij verantwoordelijk is geweest voor een brede schare van named accounts. Hij zal zich bij D&B als Sales Manager met name op de Corporate Accounts gaan richten.

Thomas Wegbrands (links op foto) is onder andere Strategisch Consultant geweest bij JLL en gedurende de afgelopen jaren is hij zelfstandig ondernemer geweest. Met zijn bedrijf The Property Marketeers realiseerde hij vastgoedprojecten voor vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars, makelaars en overheidsinstanties. Hij zal zijn vastgoedervaring goed kunnen aanwenden in de rol van Sales Manager richting de vastgoedmarkt.

“De targets binnen D&B The Facility Group zijn per definitie ambitieus”, aldus Jan-Willem de Bruijn, Chief Commercial Officer bij D&B. “Dat is zeker ook het geval voor de komende drie jaren. Dus we konden wel wat versterking gebruiken. Ik ben dan ook blij dat deze twee, zeer ervaren mannen ervoor gekozen hebben om zich aan D&B te verbinden”.

Reacties