Adelaer Real Estate expandeert verder en opent vestiging in Londen

Per 1 oktober is Arjan Brouwer toegetreden tot Adelaer Real Estate B.V. als senior advisor en is daarmee verantwoordelijk voor de diensten van Adelaer in Londen. Met de opening van het Londense kantoor komt het aantal vestigingen van Adelaer op vier naast Amsterdam, Den Bosch en Maastricht.

Founding partner Daan Reekers van Adelaer in een toelichting: “Adelaer Real Estate is de snelst groeiende debt broker van Nederland en is de specialist in financieren van commercieel vastgoed zoals kantoren, winkels, bedrijfsruimten en huurwoningen. Onze (inter)nationale klanten zijn geïnteresseerd in maatwerk geleverde financieringsconstructies zoals hypothecaire kredietverlening, projectfinanciering, vastgoedleasing, equity partnerships en structured finance.”

Veelzijdige carrière
“Arjan heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van het arrangeren en structureren van vastgoedfinancieringen in de Benelux, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Hij is zijn loopbaan begonnen bij Bouwfonds en zit sinds 2010 in London waar hij in verschillende functies heeft gewerkt voor Lloyds Banking Group, Aareal Bank AG en CR Investment Management. Hij zal vanuit Londen de verdere groei van Adelaer vormgeven en zal zich onder andere richten op het onderhouden en vergroten van de Angelsaksische financiers en investeerders die actief zijn op de Nederlandse markt. Daarnaast zal Arjan zich ook richten op de groeiende vraag van Adelaer relaties naar Debt & Equity vraagstukken buiten Nederland”, aldus Reekers.

Arjan is te bereiken op:
Arjan.brouwer@adelaer.nl
T: 088 1 300 400
M: +44 7446 88 46 65
A: 12 Hay Hill, W1J 8NR, LONDON

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022