Multi Vastgoed verkoopt kantoorgebouw in winkelcentrum Vleuterweide

Multi Vastgoed heeft het kantoorgebouw in winkelcentrum Vleuterweide in Leidsche Rijn te Utrecht verkocht aan NewElement. Het kantoorgebouw van circa 2.000 m² is vier verdiepingen hoog, centraal gelegen in het winkelcentrum en heeft rondom royale parkeervoorzieningen. De helft van het gebouw gebruikt NewElement om aan kleine, met name lokale ondernemers een eigen turnkey kantoor te verhuren vanaf 25 m² met telefoon- en internet faciliteit. De andere helft van het kantoorgebouw is onlangs verhuurd aan Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis uit Woerden. In mei 2011 opent zij hier een nieuwe zorglocatie, om zodoende de medische zorg dichter bij de mensen in de wijk te brengen.

NewElement Offices
NewElement verhuurt (kleinschalige) turnkey kantoren met gedeelde faciliteiten. Deze nieuwe locatie in het winkelcentrum van de wijk Vleuterweide heeft alle benodigde faciliteiten voorhanden. Postkantoor tegenover het gebouw, horeca in alle facetten, banken en winkels geven extra comfort voor, tijdens en na het werk. De uitstraling is modern en het pand is voorzien van innovatieve energievoorziening en de laatste technische ontwikkelingen op gebied van communicatie en beveiliging.

Nieuwe polikliniek
In de nieuw te openen polikliniek in het kantoorgebouw kunnen mensen, na verwijzing van de huisarts, een bezoek brengen aan diverse medische specialisten, zoals een cardioloog, chirurg, dermatoloog en kinderarts. Ook diagnostische handelingen, zoals röntgenfoto's en ECG's zullen er worden verricht.

Eigen signatuur
Het toonaangevende architectenbureau Krier en Kohl uit Berlijn is verantwoordelijk voor het stedenbouwkundig Masterplan van Vleuterweide, alsmede voor het ontwerp van het kantoorgebouw met een geheel eigen signatuur. NewElement heeft voor de inrichting van het pand en voor het ontwerp van de entreepui een studio voor interieurarchitectuur uit Utrecht in de arm genomen. VOID interieurarchitectuur is hiermee verantwoordelijk voor het realiseren van een hedendaagse kantoorinrichtingsconcept, geschikt voor een multidisciplinair huurdersspectrum. Meer hierover kunt u vinden op www.voidinterieurarchitectuur.nl.


Nieuw stadsdeel
Winkelcentrum Vleuterweide is het nieuwe stadsdeelcentrum voor Leidsche Rijn-West met een verzorgingsgebied van circa 50.000 inwoners. Het winkelcentrum, gelegen aan een waterpartij en het HOV-tracee, omvat onder andere circa 15.000 m² winkels en circa 300 koop- en huurappartementen en royale parkeervoorzieningen. In oktober 2010 is het winkelcentrum voor het publiek geopend.

Reacties