Vierkant en Snelders starten eigen vastgoedadviesbureau

Onder de naam Vierders bv hebben René Vierkant (1966) en Huub Snelders (1959) hun jarenlange ervaring en kennis op het gebied van vastgoed gebundeld. Vanaf heden bieden zij beleggers, bedrijven en binnensteden duurzame oplossingen voor al hun vastgoed- en huisvestingsvraagstukken. Zij doen dit niet alleen voor eigenaren en ondernemers, maar ook voor gemeenten, provincies en rijksoverheid.

Vierkant (foto rechts) en Snelders (foto onder) hebben jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed. Zo werkte Vierkant jarenlang in de institutionele wereld van beleggen in vastgoed bij Syntrus Achmea. Snelders werkte als vastgoedexpert voor beleggers, bedrijven en binnensteden onder andere bij VBA Makelaars, WPM Retail, Bilfinger Real Estate en Holland Immo Group.\

Reacties
“Vierders is ontstaan vanuit de wens om echt van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten – beleggers, bedrijven en binnensteden”, aldus Vierkant. “Vertrouwen, integriteit en respect zijn de basis waarop wij werken en zakendoen. Die pijlers zijn onlosmakelijk verbonden met ons en met onze manier van werken.”

“Als ervaren sparringpartner gaan we samen in gesprek over alle huisvestings- of vastgoedvraagstukken. Ons vertrekpunt is niet alleen de vraag die gesteld wordt, maar ook eventuele achterliggende vragen. Wij denken en kijken verder dan de huidige situatie. Alleen zo kun je duurzame oplossingen realiseren,” vertelt Snelders. “Wanneer je beter luistert en samen verder durft te kijken dan alleen de korte termijn ontstaan er betere en meer duurzame oplossingen. Vierders biedt die oplossingen.”

Reacties

Lees onze special over Special Vastgoedbeslissers 2021