Uni Invest verkoopt bedrijfsgebouw aan belegger

DTZ Zadelhoff heeft namens Uni Invest een bedrijfsgebouw bestaande uit een kantoorgebouw met achterliggende bedrijfsruimte, ondergrond, parkeerplaatsen en bijbehorend terrein verkocht aan een particuliere belegger. Het bedrijfsgebouw ligt aan de Koningsschot 39 in Veenendaal. Het gebouw is volledig verhuurd aan Spandex Benelux bv.

Het gaat om circa 1.595 m² bedrijfsruimte en circa 1.350 m² kantoorruimte. Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de Rijksweg A12. Door de gunstige ligging ten opzichte van de A12 en de A1 (via de A30) is het object goed bereikbaar.

De huurder, Spandex Benelux bv, is een wereldwijde leverancier voor de sign- en specialty graphics-industrie. Deze onderneming legt zich toe op de verkoop, distributie en service van/voor digitale print-, snij- en freessystemen, de bijbehorende media en aluminium signsystemen.

Prominent Vastgoed B.V. heeft opgetreden voor de koper. Uni Invest is een van Nederlands grootste investeerders in kantoor- en bedrijfsruimten. Uni Invest bv werd bij deze transactie begeleid door DTZ Zadelhoff.

Reacties