Newomij koopt kantoor Breda van SPF

Spoorwegpensioenfonds SPF Beheer heeft het kantoorobject aan de Bijster 5, 5a en 5b in Breda verkocht aan de private belegger Newomij (Nederlandsche Woningfinanciering-Maatschappij bv). Het complex omvat in totaal 3.200 m² v.v.o. met 68 parkeerplaatsen aan de voor-en achterzijde van het gebouw. Newomij werd geadviseerd door Engel&Völkers Commercial Amsterdam. SPF Beheer werd bij deze verkooptransactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Deloitte is in dit gebouw huurder vanaf de realisatie van het object. Dit bedrijf heeft per januari 2011 de huurovereenkomst verlengd voor een periode van 7 jaar. Als onderdeel van haar huisvestingstrategie
heeft Deloitte in de afgelopen jaren de vestigingen Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom samengevoegd in deze locatie waar nu 76 flexwerkplekken beschikbaar zijn.

De verkoper, SPF Beheer bv, is de uitvoerder en beheerder van collectieve pensioenen voor aangesloten pensioenfondsen, waaronder de Stichting Spoorwegpensioenfonds en de Stichting Pensioenfonds Openbaar Vervoer.

 Reacties


Laatste nieuws