Diederik van Ulsen versterkt directieteam LAUDY Bouw & Ontwikkeling

Afgelopen week is Diederik van Ulsen gestart bij LAUDY Bouw & Ontwikkeling in Sittard. Diederik versterkt het directieteam in de functie van adjunct-directeur commercie. 

Eerder werkte Diederik onder meer bij Stienstra, BAM, Heijmans en Gemeente Heerlen. Veelal in commerciële en/of directiefuncties. Directeur Raymond Veugelers: “Diederik heeft een ruime ervaring binnen de bouw- en ontwikkelingswereld en heeft binnen Limburg een groot netwerk opgebouwd. Dit maakt Diederik een aanwinst voor LAUDY.“

Bij LAUDY zal Diederik zich voornamelijk bezig gaan houden met het onderhouden van klantcontact en het acquireren van nieuwe projecten. Diederik hecht veel waarde aan het opbouwen van langetermijnrelaties met opdrachtgevers. Dit past uitstekend binnen de visie van LAUDY. Op de vraag wat Diederik opvalt na zijn eerste werkweek bij LAUDY, antwoordt hij: “Ik heb in korte tijd mogen ervaren dat LAUDY een energiek bedrijf is met een positieve bedrijfscultuur. Daarbij staat LAUDY midden in de maatschappij, deze maatschappelijke betrokkenheid spreekt mij zeer aan.”

Reacties