MRP Development verkoopt 69 woningen via nieuw online biedingsplatform

De verkoop van 69 koopwoningen in het appartementencomplex Frits op Strijp-S (Eindhoven) is officieel van start gegaan. Geïnteresseerden in de woningen kunnen zich inschrijven op het onlineplatform Inschrijvenwonen.nl en een bod plaatsen. 

Toren Frits is een van de vier gebouwen van het MRP Development project S-West in Eindhoven. Het naar Frits Philips genoemde appartementencomplex krijgt 19 bouwlagen met een totale hoogte van 65 meter. De bouw van Frits start in het voorjaar van 2019, de oplevering wordt verwacht in 2021.

De drie andere, lagere gebouwen van S-West krijgen huur en/of koopwoningen: Frederik (97 appartementen), Maria (26 appartementen) en Benjamin (29 appartementen). Namen die eveneens verwijzen naar de Philipsfamilie. Onder de gebouwen komt een parkeergarage, erachter een binnentuin en op de begane grond 750 m2 bedrijfsruimte.

Transparant en eerlijk
De grote interesse voor de appartementen in Frits tijdens en voorafgaand aan de start verkoop heeft MRP Development zwaar laten meewegen in de aanpak. Om iedereen een gelijke kans te geven voor de beschikbare appartementen is besloten de inschrijving te laten lopen via het onlineplatform www.inschrijvenwonen.nl. Van 10 tot 26 september kan iedereen op dit platform zich aanmelden voor een woning in appartementencomplex Frits voor de vrij op naam koopsom. Kopers kunnen ook besluiten een hoger bod uit te brengen op een appartement van hun voorkeur.

Paul Trip, directeur MRP Development: “Wij geven met deze aanpak iedereen op een transparante en eerlijke wijze een gelijke kans op de aankoop van de gewenste woning in dit unieke plan met vier unieke nieuwe gebouwen met ieder een eigen karakter en stijl.”

Volgende week verschijnt er op Vastgoedjournaal een interview met de initiatiefnemers van het online platform Inschrijvenwonen.nl.
 



Reacties


Laatste nieuws