Phillip Smits en Tim Murck: 'Goed als andere mensen het verhaal vertellen'

Holland ConTech & PropTech interviewde een reeks van beslissers uit de bouw en vastgoed over succesvol innoveren en samenwerken met start-ups. Vandaag een duointerview met Phillip Smits (CEO van Blauwhoed) en Tim Murck (Chief Product Officer van Flavour). 

Zo vertelt Phillip waarom hij het zo leuk vindt om met start-ups samen te werken en vertelt (voormalig) acteur Tim hoe hij het huis als kanaal ziet om met ‘publiek’ (de bewoners) een band te creëren.

Dit duointerview gaat in op wat ze van elkaar geleerd hebben, wat de samenwerking succesvol maakt, over vertrouwen en elkaar de ruimte geven, over co-creatie en hoe ze hun co-creatie-managementmodel samen hebben ontwikkeld. Daarnaast geven beiden een aantal tips voor start-ups.

Holland ConTech & PropTech ondersteunt organisaties die met technologie, innovatie en digitale transformatie koploper zijn of willen zijn, zodat er meer winst en nieuwe omzet wordt gecreëerd voor een toekomst vaste business. Meer weten? Bezoek http://www.contechproptech.nl/

Reacties