Boissevain (Annexum): 'Artificiële intelligentie gaat op alle gebieden zijn invloed hebben'

Holland ConTech & PropTech interviewde een reeks van beslissers uit de bouw en vastgoed over succesvol innoveren en samenwerken met start-ups. Vandaag een interview met Huib Boissevain van Annexum over de nieuwe technologieën in het vastgoed. Welke businessmodel ziet Huib voor zijn bedrijf weggelegd?

Huib Boissevain, eigenaar van fondsaanbieder Annexum, vertelt over de impact van nieuwe technologieën op vastgoed. Hij vertelt over het evenement SXSW en welke technologieën hij volgt tijdens dit grootste event ter wereld dat gaat over nieuwe technologie. Over experimenten met blockchain, samenwerken met start-ups en machine learning, dat werkelijk op alle gebieden zijn invloed gaat hebben.

Huib geeft tips over hoe je succesvol innoveert en hoe hij zijn organisatie meeneemt in het omarmen van nieuwe technologie. Daarnaast biedt Huib start-ups graag een plek om met een pilot aan de slag te gaan. 

Holland ConTech & PropTech ondersteunt organisaties die met technologie, innovatie en digitale transformatie koploper zijn of willen zijn, zodat er meer winst en nieuwe omzet wordt gecreëerd voor een toekomst vaste business. Meer weten? Bezoek http://www.contechproptech.nl/

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022