AM levert kantoor op van Rabobank Van Gelderpark in Apeldoorn

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft het kantoor van Rabobank in het Van Gelderpark in Apeldoorn opgeleverd. Rabobank start nu met de verdere inrichting en afbouw, waarna volgens planning het kantoor in april 2011 in gebruik zal worden genomen.

Het kantoor van de Rabobank, een ontwikkeling van AM Real Estate Development, ligt in het Van Gelderpark aan de zuidwestkant van Apeldoorn. Het Van Gelderpark maakt deel uit van het gebied Zuidwestpoort. In de komende jaren wordt dit gebied verder ontwikkeld naar een hoogwaardig vestigingsmilieu en de belangrijkste kantorenlocatie van Apeldoorn. Het Van Gelderpark is het voormalige terrein van papierfabriek Van Gelder. Op deze locatie ontwikkelt AM vijf karakteristieke kantoorgebouwen in een groene omgeving.

Kwaliteit en duurzaamheid
In ontwerp en uitvoering is veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Het kantoor is een ontwerp van Van Aken Architecten. De bouw van het Rabobank kantoor was in handen van BAM Utiliteitsbouw.

In het Van Gelderpark zijn nog twee kavels beschikbaar voor gebruikers die op zoek zijn naar een ´tailor made´ kantoorgebouw.

 



Reacties


Laatste nieuws