DTZ Zadelhoff begeleidt State of Art bij groei

DTZ Zadelhoff begeleidt het modemerk State of Art als exclusief vastgoedadviseur bij de uitbreiding naar nieuwe locaties. Het komende jaar wil State of Art winkels openen op A1- of A2-locaties met een gewenste oppervlakte van 130 m² tot 170 m².

Het mannenmodemerk State of Art ontwerpt collecties voor mannen die stijlvol willen genieten van een actieve leefstijl. Dit wordt gesymboliseerd door het nauwe verwantschap dat het merk heeft met (klassieke) autosport. Al vanaf de lancering van het merk in 1987 loopt de dynamiek van dit thema, tot op de dag van vandaag, als een rode draad door alle collecties. State of Art is comfortabel, oogt en voelt mannelijk, is trouw aan authenticiteit en echtheid en heeft een eigenwijze opvatting over plezier in het leven.

Na de recente succesvolle opening van State of Art brandstores in Groningen en Nijmegen is het merk van plan het aantal brandstores uit te breiden.

Potentiële locaties voor brandstores van State of Art zijn: Apeldoorn, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Maastricht, Zwolle, Rotterdam en Amsterdam.

 Reacties


Laatste nieuws