Daan van der Vorm (VORM): 'Sonos is echt disruptief, maar de bouw niet'

Holland ConTech & PropTech interviewde een reeks van beslissers uit de bouw en vastgoed over succesvol innoveren en samenwerken met start-ups. Dit levert positieve verhalen op over hoe de sector technologie, open innovatie en digitalisering aan het omarmen is. Vandaag een interview met Daan van der Vorm, directeur VORM over innovatie in de bouw.

Van ontwikkelende bouwer naar een bouwende ontwikkelaar en dat is nog maar het begin. Een aantal vragen die tijdens dit interview beantwoord worden door Van der Vorm zijn: Hoe kan de bouw het ASML-model omarmen? Is dit de weg naar een IT-bedrijf voor de bouw? Hoe neem je de organisatie mee in de ontwikkelingen? Hij krijgt aan het einde van het interview een aantal tegenstellingen voorgeschoteld. Kiest hij voor een pak, wit overhemd en gespjes schoenen of voor een T-shirt, spijkerbroek en sneakers?

Holland ConTech & PropTech ondersteunt organisaties die met technologie, innovatie en digitale transformatie koploper zijn of willen zijn, zodat er meer winst en nieuwe omzet wordt gecreëerd voor een toekomst vaste business. Meer weten? Bezoek http://www.contechproptech.nl/Reacties


Laatste nieuws