Fortress ontwikkelt nieuw kantoor voor Neele Groep

Ontwikkelaar Fortress gaat een nieuw kantoor ontwikkelen voor Neele Groep aan de Bierbrouwersstraat 2 op het bedrijventerrein Gadering te Hoogvliet. Door deze transactie is er tussen partijen een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten. Na realisatie van de nieuwbouw huurt de Neele Groep in totaal 2.140 m2 kantoorruimte en 7.660 m2 bedrijfsruimte.

De bouwwerkzaamheden zijn reeds gestart en de geplande oplevering is eind juni 2011. Het ontwerp is van Enjoy Building en het nieuw te bouwen kantoor zal in opdracht van Fortress door Dura Vermeer worden gerealiseerd.
Het bedrijventerrein ‘Hoogvliet-Gadering' is uitstekend gesitueerd en centraal gelegen direct aan de A15, welke directe aanknopingspunten biedt met het provinciaal en landelijk wegennet. Gadering is gunstig gelegen t.o.v. het Rotterdamse havengebied, de Botlek, Europoort en de Maasvlakte.

Neele Groep B.V. is één van de grotere onafhankelijke logistieke dienstverleners in Rotterdam die een compleet dienstenpakket voor het transport aanbiedt. De organisatie heeft 5 vestigingen in Europa en wordt bemand door ca. 230 medewerkers.

Reacties