Welzorg huurt bijna 3000 m2 in Breda

Welzorg Nederland heeft in Breda een object gehuurd voor de huisvesting van haar reeds in Breda gevestigde bedrijfsactiviteiten. Ook dient dit object als een centraal logistiek punt. Het object ligt aan het IABC in Breda en wordt voor Welzorg aangepast. De gehuurde ruimte heeft een oppervlakte van circa 2.868 m² en beschikt over kantoorruimte, bedrijfsruimte en een zogenaamde pasruimte.

Welzorg werd begeleid door Van Dijk en Ten Cate Vastgoedadviseurs bv. DTZ Zadelhoff bemiddelde bij deze transactie namens de eigenaar, twee particuliere beleggers.

Welzorg is al vele jaren de specialist op het gebied van hulpmiddelen voor mensen met een functie- of mobiliteitsbeperking, zoals rollators, rolstoelen, krukken en scootmobielen. Het bedrijf is landelijk actief en levert een breed scala aan hulpmiddelen op het gebied van wonen, werken en mobiliteit.

Bedrijventerrein IABC is gelegen aan de westkant van Breda nabij de snelweg A16 en is in alle opzichten goed bereikbaar. Met deze transactie is het complex voor circa 60% verhuurd. Nog circa 2.000 m² is beschikbaar voor de verhuur.

Reacties