YouTube interview met Robert Lodder (CBRE): 'Sociale innovatie is cruciaal'

Holland ConTech & PropTech interviewde een reeks van beslissers uit de bouw en vastgoed over succesvol innoveren en samenwerken met start-ups. Dit levert positieve verhalen op over hoe de sector technologie, open innovatie en digitalisering aan het omarmen is. Vandaag een interview met Robert Lodder van CBRE.

Robert Lodder (Managing Director CBRE) vertelt in de video met Wouter Truffino over het innovatie event, dat in april 2017 heeft plaatsgevonden en waar dat toe heeft geleid (met ParkBee en Disruptive Technologies). Ook spreekt Lodder over gedrag en cultuur veranderen door focus, motivatie en kennisdelen. Robert krijgt aan het einde van het interview een aantal tegenstellingen voorgeschoteld. Kiest Robert voor samenwerken met start-ups of voor samenwerken met technologie bedrijven?

Holland ConTech & PropTech ondersteunt organisaties die met technologie, innovatie en digitale transformatie koploper zijn of willen zijn, zodat er meer winst en nieuwe omzet wordt gecreëerd voor een toekomst vaste business. Meer weten? Bezoek http://www.contechproptech.nl/



Reacties


Laatste nieuws