Ecolab huurt 1600 m2 in Nieuwegein

Ecolab heeft met Memid Investments een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor kantoorruimte aan de Iepenhoeve 1-9 in Nieuwegein. Het betreft circa 1.600 m² in kantoorgebouw de Blokhoeve aan de noordkant van Nieuwegein. De Blokhoeve leent zich ten opzichte van de huidige kantoorruimte van Ecolab beter voor een open en transparant kantoorconcept, dat aansluit bij de verwachte ontwikkeling van de organisatie op de lange termijn.

De Blokhoeve is vanwege de aanwezigheid van de sneltramhalte goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto vanwege de nabijheid van de A12. In de directe omgeving bevindt zich het Nieuwegein Business Center (NBC) en diverse andere bedrijven.

Ecolab is wereldmarktleider op het gebied van reiniging, infectiepreventie en voedselveiligheid. Bij Ecolab werken wereldwijd meer dan 26.000 medewerkers. Ecolab heeft een jaaromzet vanmeer dan $ 6 miljard.

CB Richard Ellis Agency en Building & Workplace Consultancy traden in het huisvestingstraject op namens de huurder. CBRE's Project Management & Design is ingeschakeld om het interieur design te vervaardigen en te realiseren. Ecolab zal het kantoor vanaf februari 2011 in gebruik nemen. DTZ Zadelhoff trad op namens Memid Investments.

 

Reacties