Oproep aan vastgoedeigenaren: 'Hoe langer je wacht, hoe meer geld je laat liggen’

De energietransitie is geen toekomstmuziek meer en pandeigenaren kunnen hier de financiële vruchten van plukken. De plaatsing van zonnepanelen op het dak van gebouwen betekent feitelijk een extra verhuurde verdieping en dus meer rendement. “Het is gevonden geld voor vastgoedeigenaren”, zegt Daniel van Dongen van Sunrock in een gesprek met VJ. Maar er is haast bij geboden, want de hoogte van de subsidie neemt snel af. 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.

Reacties

Jeroen Wilting

Geheel mee eens. Iedereen is overtuigd dat verduurzaming van vastgoed noodzaak is om in de toekomst concurerend te blijven. Nederland Opgewekt doet u graag een op maat gemaakt voorstel om op uw dak een zonnecentrale neer te zetten.

Tezamen met onze uitvoeringspartners, ontzorgt Nederland Opgewekt vastgoed eigenaren voor 100%, wij zorgen, risico dragend, voor de ontwikkeling, realisatie en exploitatie en desgewenst financiering. Voor vragen, neem contact op met Jeroen Wilting op jeroen@nederlandopgewekt.nl of op +31 (0)6 218 14 835.

Geplaatst op 26 juni 2018 om 15:09


Heleen Schouwenaar

Don't let the sun go down on you...
Heeft uw bedrijf een subsidie toezegging gekregen in het kader van de Stimulering Duurzame Energieproductie? Loopt uw project? Zo niet, dan kunnen wij u van dienst zijn. Neem direct contact met ons op voor een voorstel. Bel +31207603776 of ga naar Sunrock.nl.

Geplaatst op 26 juni 2018 om 17:10


Lees onze special over Special Woonvormen 2022