YouTube interview: Hoe Phillip Smits van Blauwhoed omgaat met disruptie

Holland ConTech & PropTech interviewde een reeks van beslissers uit de bouw en vastgoed over succesvol innoveren en samenwerken met start-ups. Dit levert positieve verhalen op over hoe de sector technologie, open innovatie en digitalisering aan het omarmen is. Vandaag een interview met Phillip Smits van Blauwhoed.

Phillip Smits, CEO Blauwhoed, heeft het over disruptieve ontwikkelingen die op ons afkomen en hoe Blauwhoed als ontwikkelaar hiermee omgaat. Over co-creatie en het co-creatie managementmodel van Blauwhoed. En natuurlijk geeft Phillip een aantal tips over succesvol innoveren. Aan het einde van het interview krijgt Phillip een aantal tegenstellingen op zich afgevuurd. Kiest Phillip voor het bestaande verbeteren of alles weggooien en opnieuw beginnen?

Volgende week een YouTube interview met Robert Lodder van CBRE.​​​​​​​

Holland ConTech & PropTech ondersteunt organisaties die met technologie, innovatie en digitale transformatie koploper zijn of willen zijn, zodat er meer winst en nieuwe omzet wordt gecreëerd voor een toekomst vaste business. Meer weten? Bezoek http://www.contechproptech.nl/



Reacties


Laatste nieuws