DHG verhuurt circa 21.000 m2 in volledig gerenoveerd dc in Breda

In Breda heeft DHG twee huurovereenkomsten gesloten voor haar distributiecentrum aan de Zoete Inval 4. Het bedrijf bereikte overeenstemming met Pantos Logistics en Montapacking Fulfilment over de huur van in totaal 21.082 m2.

Pantos Logistics huurt 9.367 m2 logistieke bedrijfsruimte. Montapacking, dat sinds 1 maart van dit jaar al 6.145 m2 van het warehouse huurde, breidt haar huurovereenkomst uit met 5.570 m2. DHG sloot een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst met Montapacking voor in totaal 11.715 m2.

Volledig gerenoveerd distributiecentrum
Het distributiecentrum in Breda werd onlangs volledig gerenoveerd. Met een vrije hoogte van 12,70 meter, een ESFR sprinkler installatie en nieuwe LED verlichting voldoet het warehouse weer helemaal aan alle moderne eisen. Daarbij is het distributiecentrum gezien de ligging en het grote aantal vernieuwde loadingdocks zeer geschikt voor e-commerce
activiteiten.

Het distributiecentrum bevindt zich op bedrijventerrein Emer-Zuid in Breda. Het terrein is circa 25 hectare groot en grenst aan de noordelijke rondweg, die aansluiting biedt naar de A16 (Rotterdam – Antwerpen) en A27 (Utrecht – Breda).

Groeiambitie
Montapacking verzorgt sinds 1999 de logistiek voor meer dan 450 webwinkels en is momenteel één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. Er wordt gewerkt vanuit meerdere zelfstandige e-commerce warehouses in Nederland. Montapacking kiest voor DHG vanwege de proactieve houding en de mogelijkheden die DHG biedt om de groeiambitie van Montapacking te faciliteren.

Onlangs had VJ een uitgebreid interview met Willem Slager, directeur bij DHG, over hun eigen groeiambities. Lees hier het hele verhaal!



Reacties


Laatste nieuws