Winkelportefeuille verkocht in Zwijndrecht en Apeldoorn

Belegger RembrandtState Vastgoed BV heeft namens Almere Vastgoed BV haar vastgoedportefeuille verkocht aan de Dennenborgh Group BV uit Soest.

De verkochte portefeuille van in totaal 2000 m2 bestond uit een Aldi Supermarkt, een kapper, een cafetaria en een Action in Zwijndrecht en Apeldoorn. De winkels liggen centraal in een goed verzorgingsgebied terwijl alle voorzieningen op korte afstand te bereiken zijn. Verkoper RembrandtState zal zich meer gaan richten in het ontwikkelen van kleinschalige bedrijfsgebouwen en het herontwikkeling van woningen.

Koper, de Dennenborgh Group is constant op zoek naar nieuwe proposities voor langere termijn aankopen. Deze aankoop ligt in de lijn van haar strategie en is een aanvulling op haar vastgoedportefeuille. De koop/verkoop was binnen 3 weken gerealiseerd.

Wat zegt het VJ Beleggersregister?
Er is één andere belegger die actief naar winkelvastgoed in Zwijndrecht zoekt en nog eens 64 zoeken winkelvastgoed in heel Zuid-Holland. In Apeldoorn zoeken twee beleggers actief naar winkelvastgoed en 46 in de provincie Gelderland.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen