Marcel Kokkeel vertrekt bij Multi Vastgoed

Marcel Kokkeel treedt per 1 maart 2011 in dienst bij Citycon, een bedrijf dat zich toelegt op het beleggen en ontwikkelen van winkelcentra in de Scandinavische landen en dat genoteerd is aan de beurs in Helsinki. Hij krijgt de opdracht deze organisatie verder te professionaliseren en de portefeuille te laten groeien.

Kokkeel: "Na 5 jaar met veel plezier voor Multi te hebben gewerkt, kwam ik tot de conclusie dat een overstap mij weer nieuwe persoonlijke en professionele uitdaging geeft. Na Ahold (retailer), Bouwfonds Property Finance (financier) en Multi (ontwikkelaar) is het leiden van een beursgenoteerd beleggingsbedrijf een stap die mijn carrière als het ware compleet maakt".

Kokkeel vertrekt daarmee precies 5 jaar na zijn aantreden bij Multi waar hij als lid van het Executive Committee naast regionale ontwikkelingsprojecten ook verantwoordelijk was voor Mall Management. In een reactie laat Multi Corporation weten: "Wij bedanken Marcel voor zijn belangrijke bijdrage aan het bedrijf hetgeen onder andere heeft geresulteerd in het positioneren van Multi Mall Management als dominante speler in de Europese markt. Wij wensen Marcel veel succes met zijn nieuwe uitdaging".

Het vertrek van Marcel Kokkeel komt gelijktijdig met het finaliseren van de reorganisatie binnen Multi waarbij de Regionale Managers als locale CEO's lid worden van het Executive Committee en daarmee meer verantwoordelijkheden krijgen. Vervanging van Marcel Kokkeel op Executive Committee niveau wordt niet voorzien.

Reacties