Menzel stapt over naar Bouwfonds REIM

Per 1 januari 2011 is Roman Menzel (45) in dienst getreden als Head of Private Clients bij Bouwfonds REIM Duitsland. Hij wordt verantwoordelijk voor de marketing en sales van de vastgoedbeleggingsfondsen, met een focus op woningen en kantoren.

"Na het succes van het Bouwfonds European Residential Fund voor institutionele beleggers willen wij onze vastgoedbeleggingsproducten voortaan ook aanbieden aan particuliere beleggers", aldus Michael Haupt, directeur van Bouwfonds REIM Duitsland.

Roman Menzel is afgestudeerd bedrijfseconoom en heeft sinds de jaren negentig veel sales functies vervuld in de investment sector. Voordat hij jarenlang Head of Sales en procuratiehouder was bij de Hamburgse investeringsbank Wölbern Invest, was hij meer dan zes jaar lang werkzaam bij Deutsche Bank Real Estate in Frankfurt.

"Beleggers en salespartners willen er zeker van zijn dat hun beleggingen worden beheerd door managers met veel kennis en ervaring, die ook in de toekomst nog succes zullen boeken op de markt. Bouwfonds is al meer dan 60 jaar een van de grote Europese spelers en beschikt bovendien als dochter van de Rabobank over een financieel sterke institutionele basis", aldus Menzel.

Reacties