Limburg verkoopt gronden in landelijk gebied

Ruim 80 percelen in Provincie Limburg zullen niet meer worden ingezet voor overheidsdoeleinden. De gronden, waarvan de meerderheid in Zuid Limburg liggen, worden in januari 2011 via openbare inschrijving te koop aangeboden. De percelen zijn door Dienst Landelijk Gebeid (Bureau Beheer Landbouwgronden) en Provincie Limburg geselecteerd om te worden verkocht.

Omdat het provinciale beleid mede gericht is op agrarische structuurverbetering en uitvoering van de Verklaring van Roermond beleid, hechten beide partijen er waarde aan dat deze gronden in het bezit komen van agrariërs (of particulieren).

Vanaf 15 januari 2011 is op de internetsite van Provincie Limburg te zien welke percelen concreet in verkoop zijn. Alle informatie vindt u via www.limburg.nl/plattelandinuitvoering onder het kopje Documenten en vervolgens Algemeen.

De verkoop van de percelen wordt in opdracht van de Provincie Limburg uitgevoerd door Dienst Landelijk Gebied. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met twee Notariskantoren. Inschrijfvoorwaarden zowel algemene als eventueel bijzondere voorwaarden per perceel en het biedingformulier kan worden verkregen via: Notariskantoor de Laat & Gulikers te Horst (voor regio Noord- en Midden Limburg).Reacties


Laatste nieuws