Vastgoedbeurs Provada doorbreekt grens van 25.000 bezoekers

De gisteren afgesloten veertiende editie van de vastgoedbeurs Provada in de RAI Amsterdam, trok welgeteld 25.667 bezoekers (dinsdag 7.718, woensdag 11.168, donderdag 6.762) Daarmee is voor het eerst de grens van 25.000 bezoekers geslecht. Volgend jaar zal de Provada plaatsvinden van 4 tot 6 juni.

Ook het Provada Corporatiedebat vierde dit jaar al een jubileum. De tiende editie legde, traditiegetrouw, de vinger aan de pols van corporatieland. Thema was dit jaar opdrachtgeverschap. Corporaties en de bouwketen houden elkaar vreselijk in de klem, zo werd gesteld. Faalkosten lopen op tot 25 procent, de transactiekosten zijn veel te hoog. De opdrachtgever zegt: We moeten meer in eindtermen denken en daarop marktpartijen bevragen. Dus ze moeten elkaar in het midden kunnen vinden.

De Provada PropTech Award ging dit jaar naar Hello Energy, een jong bedrijf dat ingewikkelde energiedata vertaalt in begrijpelijke en leuke energieverhalen. Dat zorgt voor draagvlak en bewustwording, waardoor gebruikers en bezoekers meer worden betrokken bij duurzaamheid. Er waren 20 startups uitgenodigd zich te profileren op de beurs.

Klik HIER voor de drie dagjournaals en klik HIER voor talloze foto-impressies. Grootste foto is afkomstig van PROVADA.nl.

Reacties

Lees onze special over Rotterdam Special