Adelaer Real Estate breidt uit in de Randstad

Adelaer Real Estate heeft haar team in de Randstad per 1 juni 2018 versterkt met Timmo Primus en Marc Verstegen. Zij zijn toegetreden als Senior Advisor.

Met kantoren in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Maastricht is Adelaer Real Estate van Noord naar Zuid langs de A2 vertegenwoordigd. Daarnaast is Adelaer Real Estate sinds kort met haar nieuwe Londense vestiging ook vertegenwoordigd in een van de belangrijkste financiële centra van de wereld en heeft daarmee naast de Nederlandse banken en pensioenfondsen zeer korte lijnen met diverse buitenlandse kapitaal bronnen.

Adelaer Real Estate is gespecialiseerd in het (her)structureren van vastgoedfinancieringen voor vastgoedprofessionals met een financieringsbehoefte van €1-300 mln.

Adelaer Real Estate vervult hierin de rol van onafhankelijke broker, een model dat in financiële centra als Londen en Frankfurt en New York veel bekender en gebruikelijker is. Adelaer Real Estate verwacht dat de Nederlandse financieringsmarkt de komende jaren flink zal veranderen en dat hier steeds vaker een rol is weggelegd voor partijen als Adelaer Real Estate.

Achtergrond
Timmo is de afgelopen 14 jaar werkzaam geweest in vastgoedsector bij onder meer FGH Bank in diverse rollen waaronder ruim 7 jaar als relatiemanager in de regio Rotterdam en Zuid-Holland. Hierdoor kent hij de Rotterdamse markt goed zal dan ook voor Adelaer Real Estate het eerste aanspreekpunt zijn voor de regio Rotterdam en Zuid-Holland

Marc heeft onder meer ruim 7 jaar als corporate finance bankier gewerkt bij ING, daarna in verschillende functies gewerkt bij Aareal Bank NL en vervolgens bij Property Finance Duitsland. De laatste 7 jaar werkte hij zelfstandig als debt broker voor commercieel vastgoed middels Gryphon Advisory B.V. Marc zal aanspreekpunt zijn voor de regio Amsterdam en Noord- Holland.

Reacties