Eric Wind aangesteld als directeur VastgoedClubs bij Vastgoedjournaal

Vastgoedjournaal heeft opnieuw haar team uitgebreid. Met de komst van Eric Wind versnelt Vastgoedjournaal haar strategie om regionale VastgoedClubs door heel Nederland uit te rollen.

De VastgoedClubs gaan dit jaar naar verwachting zorgen voor een enorme impuls in regionaal netwerken omdat de mediakanalen van Vastgoedjournaal hieraan landelijk aandacht zullen geven. Netwerken is sinds jaar en dag één van de belangrijkste onderdelen van de vastgoedsector waar persoonlijk contact altijd voorop staat.

Eric (39) wordt bij Vastgoedjournaal als directeur VastgoedClubs verantwoordelijk voor de totale uitrol van de VastgoedClubs en haar activiteiten.

Het team van Vastgoedjournaal is ervan overtuigd de regionale netwerkbijeenkomsten via de VastgoedClubs op deze manier verder te kunnen verbreden en verdiepen zodat marktpartijen elkaar nog beter weten te vinden om deals met elkaar te sluiten.

Eric woont in Loosdrecht en heeft 15 jaar ervaring in de media- en evenementen industrie.

Als u meer wilt weten over de VastgoedClubs of de Vastgoedborrels, dan kunt u Eric Wind bereiken via eric@vastgoedjournaal.nl. Hier vindt u de kalender met de eerste VastgoedClubs in Leiden, Eindhoven en Groningen. 

Reacties