BOAG breidt uit met nieuwe projectmanager uitvoering

Sinds februari is Marcel Karel bij BOAG in dienst getreden als projectmanager uitvoering. In zijn functie is hij bij verschillende grote projecten betrokken, zoals Leidsche Rijn Centrum en project Overkamppark in Dordrecht. 

Een van zijn verantwoordelijkheden is het begeleiden van de verhuur van 11.000 m2 kantoorruimte en 1.000 m2 commerciële ruimte in Leidsche Rijn Centrum, namens opdrachtgever a.s.r. vastgoed projecten. Momenteel zit het project in de afrondende fase. Daarnaast is Karel ook werkzaam als procesmanager/directievoerder voor AM Vastgoed, project Overkamppark in Dordrecht, waar hij de schakel is tussen AM en de aannemer. 

Bouwbegeleiding en UAV-gc
Marcel Karel (45) heeft zich in zijn jongere jaren laten scholen bij LTS, MBO Hout- en meubileringscollege (specialisatie kantoorinrichting) en studeerde Bouwkunde. Karel heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan bij projectontwikkelaar Blauwhoed en ruim 10 jaar als toezichthouder/directievoerder bij een adviesbureau gespecialiseerd in bouwbegeleiding, in zowel commercieel als maatschappelijk vastgoed. Hiernaast is hij zich gaan specialiseren in UAV-gc contracten.

Veelzijdigheid
Karel vertelt: “Mijn portfolio is uitgebreid en laat een enorme veelzijdigheid zien. Zo ben ik bijvoorbeeld betrokken geweest bij UAV-gc project de Noord/Zuidlijn, waarbij ik de aannemer ondersteunde in de toetsing en uitwerking van kwaliteitsonderdelen. Er ontstond een unieke samenwerking - onmisbaar binnen het bouwen met UAV-gc.”



Reacties


Laatste nieuws