Samenwerking tussen Fakton en nieuw label vanOpstal & Vannimwegen

Fakton wil op een andere manier gaan samenwerken. Daarom heeft Oscar van Opstal, associate business partner bij Fakton, samen met Vannimwegen een nieuw label opgericht: vanOpstal & Vannimwegen. "De ontwikkelingen die op onze sector afkomen vragen om een andere manier van kijken, denken en doen. Ook van ons of misschien wel juíst van ons in de frontlinie van strategie, innovatie en organsatieontwikkeling."

Vastgoedeigenaren, beleggers, ontwikkelaars, corporaties en gemeenten staan voor verschillende grote uitdagingen: verduurzamingsvraagstukken, transitieopgaven in de leefomgeving (versterkt door de invoering van de Omgevingswet) en de impact van technologische ontwikkelingen op het gebruik, eigendom, waardering en beheer van vastgoed. 

Transformeren van bedrijven
Fakton en vanOpstal & Vannimwegen helpen met hun nieuwe label organisaties te transformeren tot wendbare en op hun omgeving responderende bedrijven. Organisaties die een betekenisvolle bijdrage leveren en waar mensen met bezieling werken. 

Verschillende expertises
De samenwerking tussen Fakton en vanOpstal & Vannimwegen biedt opdrachtgevers een mix van professionals met verschillende expertises en achtergronden. Onder andere op het gebied van ondernemingsstrategie, vastgoed, innovatie, business cases, change, financiële analyses, data analytics, reputatie- en stakeholderstrategie en duurzame verdienmodellen.

"Wij geloven in de kracht van netwerk teams. Over bureaugrenzen heen. Daarom werken we samen.  Samen met opdrachtgevers vinden we antwoord op de grote vragen en koppelen dat aan executiekracht. Dat geeft energie en meer impact". 

Meer weten? Neem contact op met Oscar van Opstal - 06 31 66 53 43, Anne van Eldonk -  06 51 85 31 04 of Erik-Jan Hopstaken - 06 55 36 18 60. 

Reacties