International Road Ferry huurt groot distributiecentrum

International Road Ferry bv (IRF) heeft het distributiecentrum aan de Marco Poloweg 19 in Venlo gehuurd. Het distributiecentrum ligt op Trade Port West en zal voornamelijk worden gebruikt voor op- en overslag van verfproducten. Het distributiecentrum dat uitermate geschikt is voor de opslag van dergelijke producten bestaat uit circa 10.500 m² bedrijfsruimte en 730 m² kantoorruimte.

IRF is een van Nederlands grootste ferry operators. Het bedrijf is actief in Nederland, Groot-Brittannië en Duitsland en gespecialiseerd in het vervoer van deel- en complete ladingen van en naar het Verenigd Koninkrijk. IRF heeft vestigingen in Felixstowe (VK) en Rozenburg. Daarnaast heeft het twee vestigingen in de Nederlandse logistieke hotspot Venlo. De ferry operator beschikt over een vloot van 400 opleggers en 45 eigen trucks aangevuld met vaste charters.

Met de opname van dit dictributiecentrum komt de totale opname in Venlo van distributiecentra in 2010 op ruim 90.000 m². De afdeling Logistics van DTZ Zadelhoff was nagenoeg bij al deze transacties betrokken. De transactie met IRF voor dit distributiecentrum werd door DTZ Zadelhoff tot stand gebracht namens de verhuurder, een particuliere belegger.

Reacties