Bookings2work.com neemt eerste twee medewerkers aan in Londen

Vanaf deze week heeft flexkantoorbemiddelaar Bookings2work.com haar team uitgebreid met twee nieuwe medewerkers in Londen. Simon Barry en Chris Kew zullen Bookings2work.com vertegenwoordigen in Londen en zullen werken aan het genereren van nieuwe business voor het online platform.

Simon Barry is een ervaren tech ondernemer met een passie voor startups. Hij verdeelt zijn tijd door startups te adviseren en te begeleiden en te werken in het bestuur van verschillende startups en scale ups. De belangrijkste taak van Simon is het adviseren van Bookings2work.com over hoe de verdere uitrol in Londen moet plaats vinden en het vinden van een UK investeerder.

Chris Kew is een ervaren consultant die reeds met verschillende startups heeft gewerkt. Chris zal Bookings2work.com helpen met het binnenhalen van nieuwe klanten. Zijn focus zal de eerste maanden liggen op de nieuwe samenwerking tussen WeWork en Bookings2work.com.

Inmiddels 20 WeWork locaties in portefeuille
Bookings2work.com voegt wekelijks nieuwe WeWork-locaties toe aan hun platform. Op dit moment zijn er 20 locaties die live zijn in Londen, meer locaties zullen volgen. De drie locaties van WeWork in Amsterdam zijn ook live sinds vorige week op Bookings2work.com. Inclusief de nieuwste locatie op de zuidas, De Duitse locaties van WeWork worden ook toegevoegd en zullen de komende weken live worden gezet op Bookings2work.com.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2022