Beurstips van Van Dobben: week twee

De veel gelezen beurstips van Dhr Van Dobben krijgen steeds meer aanhangers. De afgelopen weken heeft hij door middel van puur te handelen op de signalen die de grafieken aangeven succesvol gehandeld. Lees hieronder de laatste bevindingen van Van Dobben en doe er uw voordeel mee!


DHR VAN DOBBEN
We beginnen deze week met BAM Groep. Ik zie in 2011 voldoende opwaarts potentieel in dit aandeel.
We moeten zo te zien investeren in BAM. Het doel voor 2011 ligt rond de € 7,00.  Zie hieronder de twee grafieken van BAM die geven duidelijk een koopsignaal





CORIO

Voor Corio lijkt de opwaartse correctie over de daling van € 54 naar € 44 voorbij. het aandeel heeft de koers naar het zuiden ingeslagen en is hard opweg naar de € 40,00 in de komende weken. Zie de onderstaande grafiek.




UNIBAIL RODAMCO

Unibail Rodamco Heeft de opwaartse correctie op het 76 % fibonacci niveau beeindigd. De top lag net onder de door ons genoemde stop loss van € 151-152.
De door van Dobben aangekochte shorts staan inmiddels op een mooie winst van ruim € 2 per turbo.
Unibail heeft waarschijnlijk de daling hervat, op dit moment wordt er gewerkt aan een eerste dalingsgolf. In de komende dagen verwacht ik een opwaartse beweging welke niet boven de € 150,50 uit mag komen. Rond de € 147 biedt unibail een mooie kans om extra shorts te kopen.




Indien de Unibail Komende maandag lager opent gaan we de aangekochte turbos short verkopen en de winst verzilveren. In de loop van de week als de koers wat is opgeveerd willen we de turbo's goedkoper terugkopen vooe weer een ritje naar het zuiden. koersdoel € 130 binnen enkele weken.



Reacties


Laatste nieuws