Nieuwe Technisch Adviseur Facilitair en Onderhoud voor BOAG

Op 3 april is Pim van Ravensteijn in dienst getreden als Technisch Adviseur Facilitair en Onderhoud. Daarmee geeft BOAG invulling aan de beoogde groei om haar rol als ‘facilitaire dienstverlener’ in de markt verder te verstevigen. Voor komend jaar verwacht BOAG deze groei nog verder door te zetten.

Van Ravensteijn (30) ontwikkelde zich in zijn loopbaan tot allround technisch expert bij een aantal advies- en beheerbureaus en een woningcorporatie. Ook spreidde hij zijn vleugels in het buitenland en verbleef hij ruim 2,5 jaar in Barcelona. Eenmaal terug in Nederland zet hij zijn carrière voort bij BOAG.

Reactie
Pim: “Ik ontzorg mijn opdrachtgevers en bied advies over hoe de onderhoudstoestand van vastgoed zo lang mogelijk op zichzelf kan draaien en op welke wijze torenhoge onderhoudskosten kunnen worden voorkomen. Hiervoor denk ik altijd twee stappen vooruit – het kan immers altijd slimmer, sneller en beter. Zeker wanneer vooruitstrevende technologieën worden aangehaald. Uiteraard brengt ‘voorop lopen’ investeringen met zich mee, maar daarentegen is het de lange termijn strategie die uiteindelijk zijn vruchten afwerpt. Precies hierin maak ik bij onze opdrachtgevers het verschil.’’



Reacties


Laatste nieuws