Beleggingsaanbod De Eerste Amsterdamse nu ook via het Beleggersregister

Hét veilinghuis voor onroerende zaken, De Eerste Amsterdamse, gaat nu ook haar grote wisselende aanbod onder de aandacht brengen onder de geregistreerde zoekers van het Beleggersregister van Vastgoedjournaal.

“Het is fantastisch dat een partij als De Eerste Amsterdamse haar aanbod onder de aandacht gaat brengen via het Beleggersregister. Er is hier duidelijk sprake van een win-win situatie. De veilingobjecten komen nu direct onder de aandacht van partijen die van tevoren al hun interesse tonen. Er komt nu nog breder een marktprijsniveau tot stand. Verder is het positief dat de zoekers die een beleggersprofiel hebben aangemaakt via het Beleggersregister nu met regelmaat interessante objecten aangeboden krijgen”, zegt John Kerkhoven, directeur Vastgoedjournaal.

Chris van Dam, directeur van De Eerste Amsterdamse: “We hebben een abonnement op het Beleggersregister genomen om ons aanbod aan woningen, appartementen en bedrijfsonroerend goed ook aan de zoekers van het Beleggersregister te kunnen presenteren. Op die manier willen wij de interesse aanwakkeren en verwachten dat zij ook mee willen bieden. Hoe meer professionele partijen gaan meebieden, des te beter dit is voor de prijsvorming en dus ook voor de verkopers.”

Achtergrond
Alle vastgoedbeleggers kunnen zich gratis registreren in het Beleggersregister en hun zoekwensen doorgeven in de vorm van beleggersprofielen. Dit kan onbeperkt. De grote landelijke mediakanalen van Vastgoedjournaal brengen vervolgens deze profielen onder de aandacht zodat vraag en aanbod beter op elkaar aansluiten.

Wenst u ook aanbod van beleggers te ontvangen binnen uw zoekcriteria maak dan kosteloos uw beleggersprofiel aan via deze link.

Reacties
Dossier Beleggersregister

Bent u belegger? Maak dan uw zoekvraag bekend!

Elke belegger zoekt beleggingsobjecten. Echter wie wat waar zoekt was niet bekend. Dankzij het VJ Beleggersregister kunt u uw zoekvraag nu kenbaar maken aan vastgoedeigenaren. Maak vandaag nog een zoekprofiel aan en breng deze onder de aandacht op hét platform van de vastgoedsector.

21 juni 2018 om 15:24 | 1 min

MN: ‘Het Beleggersregister maakt de markt transparanter’

Het VJ Beleggersregister is vandaag officieel gelanceerd en telt nu meer dan 5.000 Beleggersprofielen. Waaronder die van institutionele belegger MN. VJ sprak met Remy van Dinther, analist acquisitie onroerend goed Nederland en George van Hooijdonk, hoofd onroerend goed Nederland over hun beleggingswensen en waarom zij voor het Beleggersregister kiezen.